fbpx

Dodatni sadržaji

I dalje ostajemo u formatu 13,5cm x 18cm kako bismo na stranicama planera imali dovoljno mjesta za upisivanje svojih obveza, a novost je ta što ćete na prvim stranicama CHICovnika ove godine pronaći i savjete našeg tima kako kroz par koraka naučiti planirati i zacrtati svoj put prema ostvarenju nekih velikih ciljeva kojih, sigurni smo, imate za 2021. godinu.

Planiranje obveza je bitno kako bismo sve završili na vrijeme, no ono što u CHICovnik timu jako dobro znamo jeste da je bitno pronaći vremena za sebe i stvari koje nas čine sretnima. Inspirirani tim osjećajem u ovogodišnjem izdanju CHICovnika donosimo i korake beauty rutine za koju je potrebno tek par minuta našeg vremena, a zahvaljujući kojoj dan započinjemo i završavamo brigom za sebe na tako opuštajući, skoro meditativan način.

Uz beauty rutinu, uživati ćete i u stranicama na kojima pričamo o tome kako započeti dan na opušten način, ali i u stranici koju smo rezervirali za zahvalnost na malim, ali jako važnim stvarima u životu

.

Planer i ove godine završavamo izrezivim etiketama za DIY ukrašavanje poklona za vaše najdraže, a u džepiću za papire na zadnjoj korici planera smo skrili i simpatične stikere koji će dodatno ukrasiti i personalizirati stranice vašeg planera.

 

 

Vise u ovoj kategoriji: « To do lista Zadnja korica »

Newsletter

P.S. U vaš inbox stižemo s poklonima!