fbpx

Naslovnica

Na ovogodišnjoj naslovnici izrađenoj od tvrdih matiranih korica fokus smo stavili na rečenicu 'Girl you totally got this' kako bi vam svaki dan bila podsjetnik da uistinu možete u jednom danu naći (ili uz CHICovnik stvoriti) vrijeme za sve što želite.

Već nas nekoliko godina prepoznajete po upečatljivoj dizajnerskoj kombinaciji koju čine pruge i cvijeće uz odvažne boje, stoga ćete i ove godine te elemente naći na naslovnici, a obzirom da su nas mediji prozvali najšarmantnijim planerom u regiji nismo mogli odoljeti, a da na zadnjoj stranici planera ne opišemo i u torbicama kakvih dama se nalazi upravo naš planer.

U omiljenom formatu dimenzija 13,5 cm x 18 cm, CHICovnik će biti dovoljno pregledan za sve vaše obveze, no i dovoljno praktičan za nošenje u svakoj dnevnoj torbici. Govoreći o praktičnosti, CHICovnik tim je i ove godine u planer utkao dvije pokazne trake kako biste mogli istovremeno obilježiti dvije stavke u planeru, a kao uspješnica prethodnih godina se pokazao i utor za olovku koji dolazi u istoj nijansi kao i traka za zatvaranje planera koja će sve dodatne papire koje ubacite u CHICovnik zadržati unutar njegovih korica.

Posebni dodatak koji je osvojio simpatije našeg tima je hrbat koji je ove godine presvučen prugama na koje smo smjestili logo CHICovnika uz godinu u koju kalendarski ulazimo.

 

 
 

Newsletter

P.S. U vaš inbox stižemo s poklonima!