fbpx

Shipping info:

 

Kako naručiti CHICovnik u bilo koju zemlju svijeta?

Svoj primjerak najpoželjnijeg planera za žene možete vrlo jednostavno naručiti tako što ćete kliknuti na OVAJ LINK i zatim na žuti gumb  'DODAJ U KOŠARICU' koju ćete vidjeti na ekranu s desne strane.

U zadnjem koraku tijekom narudžbe birate način plaćanja. CHICovnik je moguće platiti na sljedeće načine:

·        Karticom (Novac se nakon narudžbe skida s vaše kartice.)

·        Predračunom (Nakon što odaberete ovu opciju, potrebno je ispuniti podatke za predračun i nakon evidentirane uplate na vašu adresu dolazi naručeni CHICovnik. Molimo da uzmete u obzir da ćete prilikom ovog plaćanja imati i dodatne bankarske troškove na koje CHICovnik tim ne može utjecati i koji su propisani troškovnikom za naknade u vašoj banci. Također molimo da obratite pažnju na činjenicu da su bankarski troškovi za uplate iz druge zemlje veći od troškova za uplate unutar BIH. U slučaju povrata CHICovnika ili odustajanja od kupovine s vaše strane, naš tim nije u mogućnosti refundirati bankarske troškove obzirom da se oni odnose isključivo na banku.)

·        Pouzećem (Novac uručite dostavljaču kada dostavi CHICovnik na vašu adresu. Ova opcija je dostupna samo za narudžbe unutar BiH.)

CHICovnik na adrese unutar BiH stiže brzom poštom kroz 3 radna dana nakon narudžbe, u Hrvatsku stiže kroz 7 radnih dana od narudžbe, a u ostatak svijeta kroz 15 – 20 radnih dana nakon narudžbe.

Naravno ukoliko imate dodatni upit molimo da nas kontaktirate putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Newsletter

P.S. U vaš inbox stižemo s poklonima!